«Смачного!» Наші діти їдять із задоволенням!

Дорослі можуть лише позаздрити активності й бадьорості дітей. А щоб дитяча енергійність підтримувалась впродовж дня, щоб навчання давалося легко і знання запам’ятовувалися надовго, важливо потурбуватися про їхній харчовий раціон. 
Та усім відомо наскільки діти вередливі до їжі. Проте наші кухарі знаходять можливість задовольнити смакові вподобання кожної дитини, готуючи насправді домашні страви.

Обов’язковими «інгредієнтами» харчування є:

  • цікавий дизайн їдальні;
  • сучасне обладнання на кухні (посуд, духові печі, пароконвектомат тощо);
  • збалансоване меню із врахуванням порад дитячого дієтолога;
  • свіжі та якісні продукти (наявність сертифікатів та супровідних документів);
  • дотримання технології приготування страв.
 
 

І найважливіше – висококваліфіковані кухарі, які готують з любов’ю і душею для «вибагливих експертів».

 

На сніданок готуємо смачні молочні чи безмолочні каші (вівсяна, пшенична, «5 злаків», гречана, рисова) із фруктовим топпінгом (курага, родзинки, джем). Два рази на тиждень запропонуємо блюда із кисломолочного сиру (сирники, «ліниві» вареники, запіканка). Обов’язковим є бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром, а також чай чи какао на молоці. Сніданок має бути поживним, щоб забезпечити дитині достатньо енергії для розумової діяльності.

На другий сніданок пропонуємо свіжі сезонні фрукти.

Основним прийомом їжі є обід, під час якого діти поповнюють «запаси» енергії, затраченої на навчання. Це різноманітні супи, борщі, приготовані на овочевих відварах. Іноді у супи добавляємо відварене окремо м’ясо (кролик, індичка, риба) чи м’ясні фрикаделі. Друга обідня страва складається із м’ясного чи рибного блюда, гарніру та салату із свіжих, варених чи солених овочів. Із напоїв пропонуємо фруктові компоти або узвари.

Раціон полуденку залежить від пори року: влітку та осінню – це свіжі фрукти, а зимою та весною – випічка та фруктовий напій, молоко, відвар шипшини. Так завдяки глюкозі, що міститься у солодощах, діти активізують роботу мозку і успішно виконують освітню програму другої половини дня.

Вечеря зазвичай включає м’ясні та овочеві блюда. Іноді можемо влаштувати і приємну несподіванку – оладки, варенички з фруктами чи налисники із джемом.

Розклад на жовтень 2016

8-9 Жов 2016

1

KIDS'IT, Rock School, Art Studio, Сверлик

15-16 Nov 2014

2

KIDS'IT, Rock School, Art Studio

22-23 Nov 2014

3

KIDS'IT, Rock School, Art Studio, Сверлик

29-30 Nov 2014

4

KIDS'IT, Rock School, Art Studio, Сверлик